Start | Om oss | Kontakt | Referenser | Trädvård | Beskärning | Sektionsfällning | Stubbfräsning | Trädfällning | Besiktning | Riskbedömning | Plantering | Bortforsling

Refenser

Hardimans trädvård har ett brett register av kunder som omfattar kommuner, kyrkoförvaltningar, vägföreningar, byggföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och många privata markägare.


Här följer några skriftliga uttalanden från våra kunder:

 

Jag rekommenderar verkligen Hardimans Trädvård för deras fantastiska service och professionella arbete med trädvård…
Hardimans Trädvård tog hand om allting för mig på ett snabbt och utomordentligt sätt och fällde 16 träd. Jag bor in till kommunens gräns och jag var tvungen att fråga lov av kommunen för att ta ner två träd som stod på deras mark. Hardimans Trädvård skötte all kommunikation med park intendenten och samarbetade med dem för att få lov till att ta ner träden. 
All personal som arbetade för Hardimans Trädvård var duktiga och effektiva och väldigt vänliga!
Det var roligt att se sådant utomordentligt arbete utföras av så trevlig personal och duktiga människor. Trädgården var ren och städad efter dem gick och jag var så nöjd!
Karin Olofsson


 

Jag skulle vilja gratulera Andrew och hans medarbetare på det sätt de lyckades ta ner mitt träd utan att skada glashuset bredvid eller mina rodedendronbuskar.  Jag kan verkligen rekommendera Hardimans Trädvård för deras skicklighet!
Anders Persson med familj
 


 

Tack för att ni kom så snabbt till vår hjälp efter det att pilträdet hade fällts i stormen. Vi var väldigt nöjda när vi kom till våra arbeten och pilträdet var borta och allt var rent och snyggt runt omkring.
Göteborgs Bostadsbolag


 

Vi har vid flera tillfällen anlitat Hardimans Trädvård för att ta ner träd som stått illa till och varit riskfulla att fälla och även anlitat dem vid beskärning av en stor bok med mycket lyckat resultat. Vi vill särskilt framhålla deras trevliga bemötande, deras snabbhet och effektivitet och att de lämnar ett så noggrannt städat arbetsområde efter sig-
Särö Golf Club


 

Bara en kort rad för att säga hur imponerade vi blev av era professionella råd som vi fick när ni var ute hos oss sist och beskar några träd. Våra träd står fortfarande kvar efter beskärningen precis som ni sa, medan grannens träd föll i stormen!
Ulla Hedin


 

Vi använder oss av Hardimans Trädvård och är mycket nöjda
Leif Henrik, Mölndals kommun


 

Jag skulle vilja uttrycka ett stort tack för det fina jobb ni gjort med mina ekar. Trots att ni fick arbeta i regn och blåst höll ni humöret uppe. Det var verkligen roligt att träffa er och jag ska verkligen anlita er igen när det blir dags!
Peter Jakobsson, göteborg


 

Det var både roligt och lärorikt att se professionella arborister ta sig an våra hundra åriga bokträd. Formen har helt förvandlats och de ser både friskare och vackrare ut än de gjort på åratal. Mycket imponerande! Och tack för att ni städade upp trädgården så fint efteråt, den ser bättre ut nu än den någonsin gjort tidigare!
Solveig Andersson, Borås


 

Vi har fått så mycket komplimanger för våra äppleträd sedan Andrew var ute och klippte dem. Tack för alla råd och nu ska vi inte vänta lika länge med att beskära dem nästa gång.
Ulrika och Anders, gbg